Sommar och semester 🌸

24 jun, 2021|

Än finns det tid! Vi ordnar dina tryck ända fram till 16 juli! 🚣‍♀️ Sedan stänger vi för semester på TelloGruppen under vecka 29 och 30, dvs från 19-30 juli och är tillbaka redo att ta hand om dig den 2 augusti.

NBD behöver några dagar till 😎 så där stänger vi tre veckor – vecka […]

TelloGruppen stolt partner till Zelmerlöw & Björkman Foundation

11 jun, 2021|

TelloGruppen är stolta att vara en del av Zelmerlöw & Björkman Foundation, som gör mycket bra i världen. Vi är partner till stiftelsen sedan hösten 2019. Vårt bidrag är att stödja med tryckssaksproduktion för verksamheten.

”Zelmerlöw & Björkman Foundation är en insamlingsstiftelse som stärker utsatta ungdomar i delar av Afrika hela vägen från utanförskap och fattigdom […]

Fille ny ledamot i branschstyrelse!

7 Dec, 2020|

Vår vd Filip Ringqvist är ny styrelsemedlem i Grafiska Företagen, en bransch- och arbetsgivarorganisation för grafisk industri med 450 medlemsföretag i Sverige. Förbundets uppgift är att stärka medlemsföretagens konkurrenskraft och lönsamhet genom bl a omvärldsbevakning, kunskapsutbyte, avtal, rådgivning och lobbying. I styrelsen ingår representanter för flera stora namnkunniga tryckeriföretag.

Så här säger Fille om sitt nya […]

Du svanar väl dina trycksaker?

3 aug, 2020|

Att vi på Att TelloGruppen har licens för att använda Svanenmärket innebär stor skillnad för miljön. Allt vi trycker uppfyller Svanens hårda krav. Det innebär att du kan svana dina trycksaker, för att agera hållbart. Läs mer om vårt miljöarbete här.

Vi är redo för en produktiv höst. Vi hjälper dig genom hela tryckprocessen och distribuerar till […]

Ny adress i Stockholm från 1 juli

2 jul, 2020|

Stockholmskontoret har bytt adress från 1 juli 2020. Nu hittar ni oss på Vasaloppsvägen 60, 129 45 Hägersten.

Avståndsdekaler i coronatider

26 mar, 2020|

Vi försöker alla vara försiktiga i den märkliga tid vi lever i. På förfrågan så har NBD tagit fram en avtagbar golvdekal som visar ett lämpligt säkerhetsavstånd på en meter mellan individer. Avståndsdekalerna kan appliceras på golvet i din butik, reception eller på andra ställen där det är oundvikligt att människor samlas. De är laminerade […]

Norrköpings Tryckeri byter logotyp

1 mar, 2020|

Det var i maj förra året som Norrköpings Tryckeri gick samman med TelloGruppen. Nu tar företaget nästa steg och byter logotyp för att visa att att Norrköpings Tryckeri ingår i TelloGruppens företagsfamilj. Detsamma gäller Norrköpings Bildekor & Digitalprint som nu också får en uppdaterad logotyp.

 

 

Läs gärna senaste nyhetsbrevet från Norrköpings tryckeri.

Vi förstärker med en fyrfärgs-GTO

2 aug, 2019|

Nu har en fyrfärgs-GTO med styrsystem landat hos oss på tryckeriet i Söderköping. Därmed utökar vi på TelloGruppen vår tryckkapacitet ytterligare. Det är en maskin som förutom att den trycker fyrfärg även kan perforera och numrera och är ett utmärkt komplement till vår maskinpark.

Pressmeddelande: Generationsskifte med tryck

17 maj, 2019|

2019-05-17. Norrköpings Tryckeri och TelloGruppen i Söderköping går samman under ett paraply hösten 2019. Beslutet grundar sig på en generationsväxling i Norrköpings Tryckeri där man ser möjligheter att utveckla verksamheten vidare med TelloGruppen. De stärker därmed sin ställning i både Norrköping och Stockholm.

När Jan Levin på Norrköpings Tryckeri började fundera på tryckeriets framtid blev det […]

Ny smart maskin som sorterar, kuverterar och adresserar

3 Nov, 2017|

Det här är en av våra senaste investeringar. En maskin som sorterar, kuverterar och adresserar upp till A4 i ett svep. Den samlar ihop bilagor som ska med i utskicket, stoppar i kuvertet och adressen printas på. Och allt blir rätt tack vare en id-märkning som följer med på de olika enheterna.