Vi förstärker med en fyrfärgs-GTO

Nu har en fyrfärgs-GTO med styrsystem landat hos oss på tryckeriet i Söderköping. Därmed utökar vi på TelloGruppen vår tryckkapacitet ytterligare. Det är en maskin som förutom att den trycker fyrfärg även kan perforera och numrera och är ett utmärkt komplement till vår maskinpark.

2 aug, 2019|

Pressmeddelande: Generationsskifte med tryck

2019-05-17. Norrköpings Tryckeri och TelloGruppen i Söderköping går samman under ett paraply hösten 2019. Beslutet grundar sig på en generationsväxling i Norrköpings Tryckeri där man ser möjligheter att utveckla verksamheten vidare med TelloGruppen. De stärker därmed sin ställning i både Norrköping och Stockholm.

När Jan Levin på Norrköpings Tryckeri började fundera på tryckeriets framtid blev det […]

17 maj, 2019|

Ny smart maskin som sorterar, kuverterar och adresserar

Det här är en av våra senaste investeringar. En maskin som sorterar, kuverterar och adresserar upp till A4 i ett svep. Den samlar ihop bilagor som ska med i utskicket, stoppar i kuvertet och adressen printas på. Och allt blir rätt tack vare en id-märkning som följer med på de olika enheterna.

3 Nov, 2017|

Vi är först med LED-UV-tryck i Skandinavien

Vi är stolta att presentera framtidens teknik redan idag. Som första tryckeriet i Skandinavien med LED-UV tork-teknik i vår 8-färgs Schön/widerpress. En innoverande teknisk satsning som gör att MAN Roland från Tyskland kommer använda oss som referens och visningstryckeri. Innovation och utveckling har alltid varit viktiga i vår verksamhet, precis som när vi startade i Söder­köping […]

7 jan, 2017|